سبد خرید
{{item.quantity}}
تعداد را بنویسید. بیش‌تر از 0 بنویسید. کم‌تر از {{item.product.variant.max + 1}} بنویسید.
{{item.promotion_discount|number}} تومان تخفیف
{{item.total|number}} تومان
مبلغ قابل پرداخت
{{model.subtotal|number}} تومان
ثبت سفارش
سبد خرید شما خالی است

تفاوت ریشه زعفران با کلاله زعفران

تفاوت ریشه زعفران با کلاله زعفران

🌸 1. زعفران (کلاله زعفران) چیست؟

زعفران اصل، کلاله قرمز رنگ گل زعفران است که از وسط گل درمی‌آید. این بخش:

  • عطر، طعم و رنگ بسیار قوی دارد.
  • بسیار گران‌قیمت است.
  • دارای خواص دارویی و غذایی بالاست.
  • برای رنگ و طعم دادن به غذاها استفاده می‌شود.

🌱 2. ریشه زعفران (سفیدی یا خامه زعفران) چیست؟

ریشه زعفران که به آن سفیدی زعفران یا خامه زعفران هم گفته می‌شود:

  • بخش سفید و پایین‌تر کلاله زعفران است که به گل متصل می‌شود.
  • رنگ‌دهی بسیار کم دارد.
  • طعم و عطر ملایم‌تری نسبت به زعفران اصل دارد.
  • قیمت بسیار ارزان‌تری دارد.


ویژگی              زعفران اصل (کلاله)                 ریشه زعفران (خامه)

رنگ‌دهی
بسیار بالا
بسیار کم
عطر و طعم
قوی
ملایم
ظاهر
قرمز روشن تا تیره
سفید متمایل به زرد
قیمت
گران
ارزان
کاربرد
غذاهای مجلسی، دارویی
دمنوش، ترکیب با زعفران برای کاهش هزینه

⚠️ نکته مهم:

برخی سودجویان ممکن است ریشه زعفران را با زعفران اصل ترکیب کنند و با قیمت بالاتر بفروشند. حتماً از فروشنده معتبر خرید کنید.


  • برای خرید ترکیب ریشه زعفران با زعفران اصل باقیمت منصفانه به صفحه (خرید محصول) مراجعه ویا برای دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه (تماس باما) مراجعه کنید.
ADMIN
نوشته شده در 23 تير 1404 توسط ADMIN
اشتراک‌گذاری
همچنین بخوانید...

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
ساخت فروشگاه توسط Portal.ir